Wandplanken

Categorieën

Verschillende soorten Wandplanken bij Design Hunter

Een wandrek is niet alleen een handige en ruimtebesparende opbergoplossing, maar ook een opvallend en altijd zichtbaar designelement - wandrekken bieden een eenvoudige manier om zowel functionaliteit als esthetiek te combineren. Geef je de voorkeur aan een lichte, minimalistische wandplank of een meer sculpturaal zwevende plank? Dan vind je beiden en meer bij Design Hunter!

Wandplanken Functionaliteit

Wandplank is een multifunctioneel designelement dat een belangrijke rol speelt in elk interieur. Van antieke ontwerpen tot speelse en eigentijdse ontwerpen, wandrekken kunnen een heleboel ruimte aan je kamer toevoegen en bieden je tegelijkertijd veel opbergruimte. Foto's, je favoriete boeken, reissouvenirs, laten zien wat je op deze wandrekken kunt vinden. Ontdek onze collectie houten, ijzeren, metalen en stalen wandrekken die ideaal zijn voor elke ruimte in huis. Wil je liever een eenvoudige en stijlvolle boekenplank? Dan zijn onze houten boekenplanken in effen kleuren zoals zwart, bruin en wit de perfecte oplossing! Wil je dat een wandplank het hoogtepunt van jouw interieur wordt? Op onze website vind je veel lichte vrijhangende wandrekken in ongewone vormen.

Design Wandplank

Wil je dat een wandplank een ongewoon element van jouw interieur wordt? Design Hunter is een plek waar je veel merken wandplanken kunt vinden zoals Beliani, Light Living en nog veel meer! Bekijk onze website om inspiratie op te doen over hoe je een design wandplank in jouw appartement kunt integreren!