Vloerkleden

Categorieën

Verschillende soorten Vloerkleden bij Design Hunter

In een woonruimte kan een vloerkleed gecentreerd onder je salontafel of naast je bed worden gelegd. Het voegt sfeer toe aan je huis, zowel figuurlijk als letterlijk. 'S Ochtends wakker worden, met je voeten op het zachte, warme tapijt in plaats van op de koude vloer, voelt altijd beter. Denk er bij het kopen van een vloerkleed aan waar je het wilt neerzetten en wat voor soort meubilair er omheen komt te staan. Bekijk onze collectie banken, stoelen en bedden voor je inspiratie.

Design Vloerkleden

Bij Design Hunter vind je vloerkleden van premium kwaliteit en van high-end merken. Ontdek onze selectie vloerkleden van designmerken zoals Harlequin, Zuiver, Momo Rugs, HSM collection, De Munk Carpets, Home Collection. Of je nu solo rugs vloerkleden, wollen vloerkleden, zeegras vloerkleden, of katoenen vloerkleden wilt, wij hebben de perfecte keuze voor jou.

Hoe een vloerkleed kiezen?

Voordat je een vloerkleed koopt, moet je ervoor zorgen dat je precies weet wat de totale afmetingen zijn van de kamer waarin je het vloerkleed wilt hebben, het meubilair, de functie van de ruimte en de stijl die je probeert te bereiken. Voor een slaapkamer kun je bijvoorbeeld het beste kiezen voor een groot en zacht vloerkleed om een comfortabel gevoel toe te voegen. Kies voor een eetkamer een vlak en stevig vloerkleed voor onder de eettafel. Over het algemeen wordt een groot vloerkleed gebruikt om een gedurfd accent toe te voegen, terwijl een klein vloerkleed meer functioneel kan worden gebruikt.