Kapstokken

Categorieën

Verschillende soorten Kapstokken bij Design Hunter

Met een kapstok hang je gemakkelijk je jassen en jassen op, waardoor je ruimte er overzichtelijk en netjes uitziet. Bij sommige kapstokken zit ook een plank waar je je sleutels en schoenen aan kunt doen. Combineer hem eventueel met onze opbergboxen. In de keuken en badkamer kun je ze ook gebruiken om keukendoeken en handdoeken op te hangen. Ze maken je leven gemakkelijker en netter!

Design Kapstoppen

Bij Design Hunter vind je verschillende staande kapstok design en wandkapstok design. Of je nu kapstok design zwart, Gispen staande kapstok of een Germania kapstok wilt, je kunt er een vinden die bij je stijl past. We hebben diverse topmerken van internationale en lokale Nederlandse designhuizen. Kies je favoriete kapstok en tover je gang om in een nette en elegante!

Verschillende models, kleuren, en stijlen

Liever zoals degene met een platte plank en haken? Of ben je op zoek naar meer unieke modellen en vormen zoals pijlen, dieren, letters of bomen? In onze collectie vind je er zeker een! Witte en zwarte kapstokken zijn meestal populair. Maar je hoeft zich niet tot die optie te beperken. Kies warme kleuren zoals oranje, geel of zelfs rood om je gang of kast een gedurfde persoonlijkheid te geven.