Vazen

Categorieën

Verschillende soorten Vazen bij Design Hunter

Vazen zijn multifunctionele decoratiestukken. Een vaas kan meer worden gebruikt dan alleen water voor snijbloemen. Het helpt een bloemstuk zijn beste vorm te behouden voor de meest aantrekkelijke presentatie tijdens elk evenement en geeft een heerlijke geur aan je huis. Ze kunnen ook niet alleen worden gebruikt om je bloemen te etaleren, maar ook om je keukengerei in de keuken te houden, je keukenkruiden te planten onder andere.

Design Vazen

Of je nu een design vazen van glas, porcelein, keramiek, marmer, terrazzo of steen wilt, je moet vazen kiezen die bij je decorstijl en huis passen. Design Hunter biedt u een assortiment van meer dan 500 vazen design, wat voor je voldoende keuze zou moeten zijn. Bekijk ook onze tafelcollectie die kan worden gecombineerd met je vazen.

Moderne vazen voor allerlei stijlen

Het mixen en matchen van verschillende woonaccessoires en decoratie zoals vazen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk om je gewenste persoonlijkheid en sfeer in huis te creëren. Hoge design vazen zijn geschikt om op een lage tafel te plaatsen om de illusie van een hoog plafond te creëren. Een bronskleurige vaas kan een industrieel chique toon aan je kamer geven. Dat zijn slechts voorbeelden van vele. Kortom, het is altijd leuk om te spelen met het inrichten van je huis!