Kandelaars

Categorieën

Verschillende soorten Kandelaars bij Design Hunter

Kandelaars werden oorspronkelijk gebruikt om kaarsen in kerken en tempels in het verleden vast te houden. Ze voorkomen dat heet kaarsvet direct op het oppervlak druppelt. Zo wordt je tafel niet beschadigd door de hitte. Tegenwoordig worden ze meer gebruikt om esthetische redenen en om een gezellige sfeer in huis te creëren.

Design Kandelaars

We hebben tal van kandelaars design van verschillende merken, variërend van Nederlandse merken zoals Dutchbone, Dutch Originals, bepurehome, Moos, Riviera Maison, HK living kandelaar tot internationale merken zoals Umbra, Vestbjerg en made.com. Ook kun je kaarsenhouders vinden in verschillende materialen zoals bamboe, plastic, metaal, rvs en hout. Gebruik het filter om de gewenste optie te zoeken.

Diverse kaarsenhouder design

Of je nu een kaarsenstandaard design wilt ontwerpen zoals degene met meerdere kandelaars waar meerdere kaarsen in passen of degene die maar één kaars kan houden, wij hebben een grote selectie waar je uit kunt kiezen. Kandelaars zijn kleine dingen en worden door veel mensen over het hoofd gezien. Ze kunnen echter echt een leuk accent aan je woonruimte toevoegen. Ze staan mooi op je tafel en kunnen je diner omtoveren tot een intiem en romantisch moment.