Spiegels

Categorieën

Verschillende soorten Spiegels bij Design Hunter

Spiegels hebben veel gebruik rondom het huis. Door spiegels direct voor een groot raam te plaatsen, wordt het licht door de kamer gereflecteerd. Ze kunnen ook de illusie wekken dat je meer ruimte hebt en dit is vooral handig voor kleine huizen of als je kleine ruimtes hebt. Een lange spiegel in je kast hebben is ook handig, zodat je altijd kunt zien hoe je eruitziet in je favoriete jurk of pak. Voor de dames is het hebben van een opmaakspiegel in de slaapkamer ook erg handig. Ontdek onze spiegelselectie en vind degene die bij je wensen past.

Design Spiegels

Door een uniek gevormde spiegel, zoals de zeshoekspiegel, in de gang te plaatsen, trek je de aandacht van je gasten zodra ze je huis binnenkomen. Ze laten je gang er ook breder uitzien dan hij is. Als je een spiegel boven de bank of achter de eettafel hangt, trek je de aandacht naar deze gebieden en creëer je een dramatisch middelpunt in je kamer. In plaats van voor een vierkante spiegel te kiezen, kies je voor verschillende vormen zoals een ronde stalen spiegel of een ovale spiegel. Denk strategisch na bij het decoreren met spiegels en je wordt beloond met het resultaat!

Spiegelkast voor in je badkamer

Spiegelkasten zijn perfect voor je badkamer, want ze zijn niet alleen handig voor jou tijdens je make-up of scheerroutine, maar je kunt ook kleine benodigdheden bewaren in de opbergruimte achter de spiegel. Je kunt je medicijnen, tandpasta en andere badproducten bewaren en ordenen. Zo heb je een nette badkamer en heb je geen stapels kleine dingen rond je gootsteen of tafel.