Lampenkappen

Categorieën

Verschillende soorten Lampenkappen bij Design Hunter

Wanneer je een lampenkap kiest, kun je het beste eerst je meetlint erbij halen. Tips voor de hoogte: Jouw kap moet ongeveer tweederde van de hoogte van jouw lampvoet zijn, geef of neem ongeveer 2,5 cm. Onthoud dat verhouding de sleutel is. Als jouw lampenkap te hoog is, ziet de algehele lamp er aan de bovenkant zwaar uit. Als deze te kort is, zal jouw lamp uit balans lijken. Om de juiste breedte van de lampenkap te kiezen, meet je jouw lampvoet en vermenigvuldigt u deze met twee. Voor een ronde basis, meet rechtdoor. Meet daarentegen diagonaal voor een vierkante basis. Tips voor de breedte: Het breedste deel van jouw schaduw moet aan elke kant minstens 1,5 cm breder zijn dan het breedste deel van jouw basis. Met deze tips in gedachten, bent je klaar om de perfecte lampenkap voor jou te kiezen!

Design lampenkappen
Design Hunter heeft de mooiste design lampenkappen uit het hele land samengesteld. Van edelstenen lampenkappen tot glazen kappen, we hebben ze speciaal voor jou verzameld. Ontdek mooie en stijlvolle lampenkappen van topmerken als home sweet home, Riviera Maison, Clayre en Eef, Zuiver en Ferm Living. Vind de perfecte lampenkappen die geschikt zijn voor je lampen alleen bij Design Hunter.

Het kiezen van het juiste lampenkap
Het kiezen van de juiste lampenkappen hangt af van wat je wilt dat je lamp doet. Materialen met doorschijnende tinten, zoals doorschijnende stof, zijn geweldig om te lezen en om sfeerlicht aan jouw kamer toe te voegen. Ondoorzichtige tinten zoals wol of kunstof sturen het licht echter in gedefinieerde, op en neergaande stralen, perfect om de sfeer te creëren en objecten te accentueren. Lampenkappen met een lichte kleur zoals wit geven jouw kamer een natuurlijke tint, terwijl zwarte lampenkappen, bijvoorbeeld, jouw kamer een elegante en mysterieuze tint geven. Kies je lampenkappen naar je smaak en doel.