Buitenverlichting

Categorieën

Verschillende soorten Buitenverlichting bij Design Hunter

Buitenverlichting kopen
Nu de zomer in volle gang is, brengt je waarschijnlijk het grootste deel van jouw tijd door met genieten van het buitenleven, ontspannen in jouw achtertuin of dineren in de buitenlucht met jouw vrienden en familie. Laat het plezier niet stoppen alleen omdat jouw buitenverlichting niet goed is. Niet alle buitenverlichting is gelijk gemaakt. Om sfeer te creëren, draait het allemaal om het kiezen van het juiste type buitenverlichting voor jouw achtertuin.

Design buitenverlichting
Zorg er bij het kiezen van de juiste buitenverlichting voor dat je de drie basistypen verlichting combineert: taak, sfeer en accent. Taakverlichting is meestal functioneel, dus kies degene die het pad verlichten. Sfeerverlichting kan staande buitenverlichting zijn, terwijl accentverlichting kan worden bereikt met spotlights. Je kunt ook kiezen voor buitenverlichting op batterij of de buitenverlichting met schemerschakelaar. Bekijk onze aanbiedingen voor buitenverlichting voor jouw inspiratie.

Het belang van goede buitenverlichting

Het kiezen van de juiste toon voor buitenverlichting kan jouw hele tuinsfeer veranderen. Als een goede vuistregel, vermijd het kiezen van een "koude" kleurtemperatuur, die hoger is dan 3000k. Een koude kleurtemperatuur zorgt ervoor dat jouw tuin er onnatuurlijk en stijf uitziet. Kies in plaats daarvan een "warme" kleurtemperatuur, tussen 2000-3000k, omdat deze de natuurlijke gloed van een kampvuur nabootst. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer in jouw tuin.