Hanglampen

Categorieën

Verschillende soorten Hanglampen bij Design Hunter

Hanglamp kopen
Hanglampen zijn misschien wel een van de gemakkelijkste, maar toch de meest indrukwekkende decoratiestukken in huis. Een grote hanglamp kan overal in jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer als gedurfd interieurstatement worden gebruikt. Wij adviseren om een dimmer te installeren voor jouw hanglamp. Hiermee bedien je de verlichting. Dim het licht voor een romantisch diner of als je tv kijkt. Voeg meer licht toe voor een gezellige avond met jouw vrienden of als je aan het werk bent.

Design hanglampen
De oorsprong van hanglampen gaat terug tot het oude Griekenland, waar potten van klei hingen. Hanglampen zijn sindsdien geëvolueerd naar verschillende ontwerpen en materialen, geïnspireerd door veel stijlen in verschillende periodes. Je vindt in onze collectie een groot aantal keuzes aan design hanglampen van verschillende stijlen van topmerken zoals Clayre en Eef, Beliani, home sweet home, Light Living, Normann Copenhagen. Jouw favoriet vindt je vast en zeker in onze selectie!

Welke hanglamp past bij jouw ruimte?
Denk bij het kiezen van jouw hanglampen aan de volgende vraag: Wat is de belangrijkste functie ervan? Overweeg voor algemene verlichting een hanglamp met een lichtdiffusor om te voorkomen dat er te veel helder licht wordt uitgestraald, terwijl er voldoende licht blijft om het hele gebied te verlichten. Voor een werkgebied, kies een hanglamp met open bovenkant om een gerichte verlichting te geven. Kies voor accentdoeleinden een hanglamp met uniek model om een statement in de ruimte te geven, bijvoorbeeld een houten hanglamp of een rotan hanglamp. Wanneer je deze vraag in jouw hoofd kunt beantwoorden, kun je jouw gewenste sfeer creëren met de juiste lamp keuze.