Bestek

Categorieën

Verschillende soorten Bestek bij Design Hunter

Bestek omvat elk handgereedschap dat wordt gebruikt voor het eten of serveren van voedsel. Het zijn meestal verschillende lepels, vorken, messen en tangen. Bestek is meestal gemaakt van metalen zoals zilver of roestvrij staal. De populaire combinaties zijn lepel en vork of vork en mes. Elk van de gebruiksvoorwerpen is er in verschillende maten en gebruik, zoals dessertlepels, theelepels, botermessen, dessertmessen, visvorken, enz. Bij Design Hunter vind je deze verschillende keuzes, evenals aanvullende items zoals messenblok.

Design bestek

Ontdek onze selectie designbestek van topmerken, variërend van Jamie Oliver bestek, Alessi, Boska, Iitala. De meest voorkomende bestekmaterialen zijn meestal staal of Rvs. Maar we bieden ook veel andere materialen aan zoals bamboe, hout, aluminium, kunststof, en zelfs chroomstaal. Voor je messen maak je de serie compleet met onze messenblok keuzes zoals Sola messenblok, Brabantia of Sabatier.

Bestek dat past bij jouw interieurstijl

Ons bestek is er in verschillende kleuren en bestek designs. Kies rose goud bestek voor een eigentijdse eetkamer en houten of bamboe bestek voor een natuurlijke en rustieke stijl. Verschillende materialen en ontwerpen geven je een ander gevoel voor stijl en als je de juiste kiest, verandert je ontwerprichting. Dus of je nu een elegante stijlvolle stijl of een eenvoudige minimalistische stijl wilt, je kunt dit bereiken door het juiste bestek te kiezen. Combineer het met onze selectie borden