Servies

Categorieën

Verschillende soorten Servies bij Design Hunter

Het kiezen van de juiste set serviesgoed en textiel voor jouw eetkamer of keuken kan het alledaagse item in een personage veranderen en de hele sfeer verhogen. Kies ze daarom verstandig en stem ze af op jouw kamer stijl. We hebben een grote collectie aan dienbladen ), schalen, bestek , textiel , karaffen , borden en glazen
Waarom design servies kopen?

De eettafel is vaak de enige plek waar het hele gezin elke dag kan samenkomen. Het wordt ook het middelpunt van een feest en waar iedereen samen een gezellige tijd kan hebben. Om deze reden is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er ook met aandacht aan de eetkamer wordt gedacht. Bij Design Hunter vind je divers serviesgoed en textiel voor in je eetkamer, gemaakt door topdesigners uit Nederland en over de hele wereld. Check voor je inspiratie onze collectie zoals onder andere Ron blauw servies, Homelab servies.

Servies design voor jouw koffie- of theetijd

Warme dranken zoals thee en koffie maken al eeuwenlang deel uit van de menselijke geschiedenis. Of het nu gaat om het delen van een drankje na een maaltijd met uw vrienden en familie, of tijdens een zakelijke bijeenkomst, binding met een gedeelde drank maakt deel uit van vele tradities over de hele wereld en is voor veel mensen een belangrijk dagelijks ritueel. Ontdek onze collectie onderzetters, thee- en koffiepotten en kopjes en mokken om jouw koffie- of theetijd compleet te maken.