Pannen

Categorieën

Verschillende soorten Pannen bij Design Hunter

Er zijn zoveel pankeuzes dat je gemakkelijk overweldigd raakt door alle selecties. De meeste potten en pannen zien er hetzelfde uit, maar er zijn bepaalde eigenschappen waar je op moet letten wanneer je besluit welke je wilt kopen. Je gebruikt je pan bijna dagelijks, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze precies is wat je wilt en nodig hebt. Ook kun je in onze collectie kiezen uit diverse pannenaccessoires die bij je kookpannen passen.

Design pannen

Ben je op zoek naar een grillplaat, tajine, snelkookpan, braadpan of hapjespannen? Vind wat je nodig hebt in onze aanbiedingen. We hebben diverse selecties van topdesignmerken zoals Staub, Le Creuset, Demeyere, Trendy, Debuyer, Berghoff, Wmf, Tefal, Masterchef, and Iittala. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze pannen garanderen. We hebben ook pannenset beschikbaar zodat je ze naar wens kunt mixen en matchen. Vergeet ook niet om ons assortiment keukengerei te bekijken om je collectie compleet te maken.

Tips voor het kopen van kookpannen

Goede keukenpannen en potten moeten een zware bodem hebben om de warmte gelijkmatig te geleiden en te voorkomen dat het voedsel verbrandt. Koper is de duurste materiaal maar het vereist speciale zorg en misschien is het niet voor iedereen. Pannen met antibaaklaag zijn een goede optie als je met minder vet wilt koken. Roestvrij staal is ons favoriete materiaal omdat het duurzaam is, warmte goed geleidt en gemakkelijk schoon te maken is.