Salontafels

Categorieën

Verschillende soorten Salontafels bij Design Hunter

Meestal staat salontafel in de woonkamer en is bedoeld om voor of naast een bank te worden geplaatst voor een gemakkelijke ondersteuning van drankjes, boeken of decoratieve items. Je kunt hem ook tijdens het feest gebruiken om hapjes op te zetten. Sommige salontafels hebben ook lades voor extra opbergruimte. De meest voorkomende salontafels zijn gemaakt van hout, maar sinds kort zijn ook metalen, glazen en leren salontafels populair. Het idioom "Gather round the coffee table" is afgeleid van dit meubelstuk en dit betekent een gezellig gesprek.

Design Bijzettafel

Onze salontafels variëren niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua stijl. Sommige hebben opslagruimte, andere zijn uitbreidbaar. We hebben ook de minimalistische kleine salontafel, rustieke natuurlijke salontafel of de strakke moderne salontafel. Combineer onze salontafel met een 2-zitsbank, 3-zitsbank, of 4-zitsbanken accessoires om een levendige sfeer in uw woonkamer te brengen.

Veelzijdig Meubelstuk

De eerste salontafels uit de geschiedenis dateren uit de late 18e eeuw in de Victoriaanse tijd. In deze periode werden ze eigenlijk gebruikt voor het plaatsen van theekopjes, waardoor de vraag naar theetafels toenam. Naarmate de tijd vorderde, evolueerden theetafels naar salontafels. De allereerste tafels die als zodanig werden genoemd, waren gemaakt van hout en ontworpen in Groot-Brittannië. Tegenwoordig zijn ze te vinden in verschillende vormen, materialen en stijl. Bekijk onze collectie Vierkante Salon tafel, Salon tafel industrieel , Steigerhout SalonTafel ter inspiratie!