Eettafels

Categorieën

Verschillende soorten Eettafels bij Design Hunter

De eettafel neemt een prominente plaats in in uw interieur. Hier komt u met uw gezin eten, praten en samen tv kijken. Bij Design Hunter vind je een exclusieve collectie design eetkamertafels. Bent u op zoek naar een Deense design eettafel voor een gezellige tijd? Geen probleem, Sandved Verlengbare Eettafel 150x90 is misschien een optie voor u. Heeft u veel opvallende accessoires? Dan is een glazen eettafel met rvs poten iets voor u. In een rustigere omgeving kiest u voor een natuurlijk motief of een glanzende afwerking. Ben je klaar voor een nieuwe design eettafel? Bekijk dan ons ruime aanbod aan design eetkamertafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Bij Design Hunter vindt iedereen de tafel die perfect past bij jouw interieur en jouw smaak.

Glazen Eettafel Design

De eettafel is het centrum van het huis. Al dan niet gegeten, rond de eettafel is het vaak een bron van gezelligheid! Aan de eettafel deel je leuke momenten met familie en vrienden. Wilt u de sfeer in de eetkamer wat lichter maken? Dan kan een Ronde Eettafel Mikado 120 Cm Glazen Tafelblad een optie zijn. De glazen eettafel kan mooi gedecoreerd worden met een mooie schaal, een set kandelaars of een mooie vaas. Met een paar mooie eetkamerstoelen kunt u de tafel een heel andere uitstraling geven. Bij Design Hunter kan iedereen de favoriete eettafel vinden en deze direct voor de deur laten bezorgen!

Ronde Design Eettafel

Dineren met familie, drinken met vrienden en spelen met de kinderen: het gebeurt allemaal aan de eettafel! Veel mensen kiezen voor een rechthoekig model waar minstens zes personen samen kunnen zitten, maar als je alleen woont of met z'n tweeën, kun je ook kiezen voor een kleiner vierkant model. Dit bespaart veel ruimte en maakt dat uw eetkamer er ook modern uitziet. Van vierkante en langwerpige tafels tot ronde en uittrekbare grote eettafels: je vindt het allemaal terug in de collectie design eettafels van Design Hunter. Bent u op zoek naar de perfecte ronde design eettafel voor uw huis? Wat dacht u van de Riviera Maison Crossroads Eettafel met een diameter van 160 cm? Bestel je favoriete design eettafel online en laat hem thuis bezorgen.