Poefs

Categorieën

Verschillende soorten Poefs bij Design Hunter

Onze poefs zijn een luxe toevoeging voor je woonkamer of slaapkamer. Het biedt zowel functie als comfort. Hiermee kan de zittende persoon zijn voeten erop laten rusten of het kan worden gebruikt om uw voeten te ondersteunen zodat ze de vloer niet raken. Het vlakke oppervlak kan ook worden aangepast tot een salontafel, een creatieve toets in uw woonkamer.

Ronde Poefs

Traditioneel zijn poefs rond van vorm. Onze poefs zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo kunt u niet alleen ronde poefs krijgen, maar bijvoorbeeld ook rechthoekige poefs. Ook hebben we poefs in verschillende materialen zoals leer , fluweel , polyester, katoen . Bekijk onze poefs-selectie en kies degene die passen bij uw decoridee.

Design Poefs

Sinds de 18e eeuw maken poefs deel uit van de samenleving en levensstijl. Ze werden gebruikt als centraal meubelstuk in een opstelling die bedoeld was voor familiefeesten. Poefs werden ook gebruikt als onderdeel van de koninklijke inrichting. Tegenwoordig groeit het uit tot een multifunctioneel en praktisch decorstuk. Je kunt old school gaan en de poefs gebruiken om hun oorspronkelijke doel te dienen of je kunt ze integreren in het eigentijdse ontwerp. Hoe dan ook, deze fantastische meubelstukken accentueren het interieur van je huis. We hebben een grote Design Poefs collectie van topmerken zoals Beliani, Riviera Maison, Kave Home.