Barkrukken

Categorieën

Verschillende soorten Barkrukken bij Design Hunter

Heeft u een hoge eettafel/bar in huis of op kantoor? Dan kan het krijgen van barstoelen een perfecte keuze voor u zijn! Een barkruk is een uitstekende vervanging voor een eetkamerstoel. Vanaf grote hoogte kunt u genieten van het eten van een broodje, het drinken van een kopje koffie of het lezen van een krant in de ochtend. Ook is een barkruk niet alleen een moderne oplossing die er goed uitziet in het interieur kan maar ook ruimte kan besparen. Bent u op zoek naar een verstelbare barkruk met of zonder rugleuning en voetsteun? Het is allemaal mogelijk. Bekijk het veelzijdige aanbod van stijlvolle barkrukken van Design Hunter. Het online aanbod heeft een optie voor elke smaak met een grote verscheidenheid aan materialen, kleuren en stijlen.

Design Barkrukken

Barkrukken zijn niet meer alleen in het café of de kroeg te vinden. Barkrukken zijn ook ideaal om thuis of op kantoor op te zitten. Met een barkruk kunt u alles naar een hoger niveau tillen. Vooral design barkrukken zijn een mooie aanvulling in het moderne interieur wanneer u in een beperkte ruimte een creatieve oplossing wilt. De design barkrukken van Design Hunter zijn te koop in verschillende kleuren, materialen en hoogtes, geschikt voor elke ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een retro barkruk in Amerikaanse stijl. De meeste design barkrukken zijn in hoogte verstelbaar en hebben een voetensteun, een rugleuning of een kuipstoel zodat u comfortabel aan tafel of aan de bar kunt zitten.

Houten Barkrukken

Barkrukken zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Een snel ontbijt in de keuken of thuiswerken in huis, barkrukken passen bij elke situatie. Met een barkruk kunt u de gezelligheid van de kroeg of het café mee naar huis nemen. Bovendien biedt Design Hunter verstelbare barkrukken die onder elke ondergrond passen, zoals een ontbijtbar, keukentafel of hoog aanrecht. Kiest u voor een comfortabele houten versie voor extra comfort om de sfeer van de tuin in huis te voelen? Of bent u op zoek naar een design barkruk gemaakt van keramiek met een holografisch effect? Wilt u liever een lederen barkruk die de elegante aanvulling op uw woonkamer kan zijn? Bij Design Hunter hebben we het allemaal in onze collectie.