Vitrinekasten

Categorieën

Verschillende soorten Vitrinekasten bij Design Hunter

Onze prachtige vitrinekasten zijn de perfecte manier om met jouw dierbare bezittingen te pronken. Perfect voor boeken, ornamenten en foto's; we hebben een assortiment van vitrinekasten om elk interieur aan te vullen. Van modern tot traditioneel, vind jouw perfecte stijl! Wij bieden ook een breed assortiment aan van vitrinekasten die ideaal zijn voor het kantoor om boeken en documenten in op te slaan. Bekijk onze collectie accessoires om de look compleet te maken!

Vitrinekast Industrieel

Bij Design Hunter vind je een breed scala aan industriële vitrinekasten die geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, maar ook voor kantoren en winkels. Wij bieden industriële vitrinekasten aan van glas, hout, ijzer, metaal en staal. Bent u op zoek naar een vitrinekast die past bij jouw moderne interieur? Dan is een houten vitrinekast met glazen elementen een perfecte aanvulling voor jouw appartement. Daarnaast zijn onze industriële vitrinekasten geschikt voor kantoren. Wij bieden een breed scala aan kleuren, variërend van rustig zwart en grijs tot helder groen en geel. Je kunt de kleur kiezen die bij jouw bedrijf passen en je documenten stijlvol op één plek bewaren. Bovendien kunnen onze vitrinekasten worden gebruikt als showcase in de winkel.

Hoek Vitrinekast

Bij Design Hunter vind je vitrinekasten in verschillende vormen. Heb je een ruimte in de hoek waar je een vitrine wilt plaatsen? Wij hebben iets voor jou! Wij bieden een breed scala aan hoek vitrinekast die perfect in de hoek passen. Met de aanschaf van een hoek vitrinekast kun je de ruimte in jouw appartement optimaal benutten en je interieur naar een hoger niveau tillen door een unieke design vitrinekast te plaatsen.