Boekenkasten

Categorieën

Verschillende soorten Boekenkasten bij Design Hunter

Een boekenkast kan in de woon- of studeerkamer van het huis in de schijnwerpers staan. Het kan een massieve houten boekenkast zijn die de uitstraling van de ruimte op een klassieke manier dicteert. Of een zwarte hoge boekenkast die uw plafond hoger kan laten lijken en de moderne vormgeving van de ruimte kan accentueren. Boekenkasten kunnen ook gebruikt worden om andere spullen dan boeken in op te bergen. Zo kunnen bijvoorbeeld boeken, manden en bakken op de planken worden geplaatst, terwijl ze boven op fotolijsten, planten en kaarsen worden geplaatst.

Design Boekenkasten

Bent u op zoek naar een design boekenkast? De metalen LEITMOTIV-boekenkast is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, heeft een hoekig design en door de afwisselende schappen blijft de kast spannend. De houten POLLYGON boekenkast kan een creatieve oplossing zijn in de hipster minimalistische ruimte. Design Hunter heeft een aanzienlijke collectie klassieke en moderne boekenkasten in alle maten, kleuren en stijlen die men zich kan wensen. Speel met kleur en maak er een eyecatcher van.

Boeken Opbergen

Een boekenkast is een mooie plek voor hoogwaardige literatuur of uw Harry Potter collectie. Droomt u van een grote boekenkast? Of krijgen uw TV en persoonlijke foto's samen met kaarsen ook een plekje in de boekenkast? Tegenwoordig is een boekenkast een geschikte opbergplaats voor meer dan alleen boeken en tijdschriften. Met een paar dozen of manden op de plank kunt u uw boekenkast ook gebruiken om dingen in op te bergen die anders in de weg zouden staan, zoals theelichtjes of hobbyspullen. Design Hunter heeft een prachtige collectie die past bij elke smaak en elk interieur. Bekijk onze webwinkel op designhunter.nl en sla een pagina om voor een upgrade van uw meubels!