Hockers

Categorieen

Verschillende soorten Hockers bij Design Hunter

Bij Design Hunter vind je hockers in verschillende vormen en maten en ook verschillende kleuren. Ze zijn multifunctioneel, dus je kunt er op zitten, ze gebruiken als plek voor je benen of je kunt er spullen onder het kussen in opbergen. Sommige hockers hebben vakken voor tijdschriften en decoratieve kussens. Onze hockers voor voeten en poef helpen je te ontspannen na een lange dag.

De voordelen van hockers met opbergruimte

Onze hockers met opbergruimte zijn meer dan alleen een reservezitje of een stijlvol accent, ze brengen een handige opbergoplossing naar de ruimte die het meest nodig is. Ze zijn een essentieel onderdeel van elk huis dat opbergruimte verbergt om extra gooi dekens, schoenen, speelgoed en nog veel meer op te bergen. Zet hem in de woonkamer, het hol, de speelkamer of de slaapkamer, voor optimaal veelzijdig gebruik. Bovendien kunnen onze hockers worden gebruikt als een reserveplaats voor u en uw gasten.

Hockers met opbergruimte voor kinderkamer

Zoek je een plek om de speelgoed van je kinderen op te bergen? Op zoek naar een designer opbergruimte die multifunctioneel is? Wij hebben wat je zoekt! Met onze stijlvolle voetbanken in de vorm van een olifant, varken of neushoorn maak je jouw woonruimte uniek. Door de opbergruimte in onze hockers kunnen de kinderen daar hun speelgoed kwijt, maar hebben ze ook een lekkere zitplek.