Wasmanden

Categorieën

Verschillende soorten Wasmanden bij Design Hunter

We weten dat wasgoed misschien niet op de lijst van veel mensen staat als het gaat om wat ze leuk vinden. Maar het is nog steeds een belangrijk aspect in ons dagelijks leven, vooral als je een groot gezin met kinderen hebt. Door de juiste wasmanden met het juiste ontwerp te kiezen, wordt je leven gemakkelijker. Of je nu wasmand 3 vakken wilt of simpele wasmanden met houders, de keuze is aan jou. We hebben verschillende wasmanden design die zeker bij je wensen passen en die het wassen van je badkamertextiel makkelijker maken.

Design wasmanden

Als je op zoek bent naar een design wasmand voor in je badkamer, dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben meer dan 30 topmerken, dus je kun verzekerd zijn van de kwaliteit en duurzaamheid. Kies uit onder andere Brabantia wasmanden, Aquanova, Hsm Collection, House Doctor, of Wenko wasmanden.

Hoe was je wasmanden?

Je kunt je wasmand wassen met warm water en milde zeep als je katoenen of textielen wasmanden hebt. Gebruik voor plastic wasmanden een antibacterieel doekje en veeg de mand grondig af. Droog het af met een schone en droge handdoek voordat je je schone wasgoed er weer in doet. Je kunt ook een ontsmettingsmiddel gebruiken, maar vermijd het middel met bleekmiddel. Zorg ervoor dat je de mand altijd goed afdroogt voordat je je wasgoed er weer in legt om schimmelvorming te voorkomen.