Afbeelding inzoomen
Lima Tafellamp Beige
Tafellamp bruin Leeslamp Nachttafellamp Tafellicht Verlichting LIMA
Tafellamp bruin Leeslamp Nachttafellamp Tafellicht Verlichting LIMA

Tafellamp Bruin Leeslamp Nachttafellamp Tafellicht Verlichting LIMA

door 

Beliani

, bekijk alle Beliani

Binnenverlichting

47.-
geef als eerste je waardering

Beschrijving

Tafellamp bruin Lima Bestel Beliani Lima Tafellamp Beige online bij fonQ. Alle Beliani producten uit voorraad leverbaar. Voor 23-00 besteld- morgen in huis.
0/2
De gouden decolamp LIMA is ideaal als nachttafellamp- maar kan ook in de woonkamer als stemmingsvolle lichtbron of leeslamp worden gebruikt. De lampekap van de tafellamp is van hoogwaardig- bruin kunstzijde. De vorm van de lampekap is ovaal en de diameter bedraagt 34 x 20 cm. De stemmingslamp is 42 cm hoog en van chique porselein. Deze unieke designlamp wordt met een kabel- waaraan zich een aan en uitschakelaar bevindt- van 1-8 m lengte geleverd. Een lichtbron met fitting E27 en maximaal 60 W is voor deze tafellamp geschikt. Als gouden highlight is de elegante porseleinen lamp in elke ruimte de blikvanger en brengt een rustige en ontspannende atmosfeer.
1/2
De gouden decolamp LIMA is ideaal als nachttafellamp- maar kan ook in de woonkamer als stemmingsvolle lichtbron of leeslamp worden gebruikt. De lampekap van de tafellamp is van hoogwaardig- bruin kunstzijde. De vorm van de lampekap is ovaal en de diameter bedraagt 34 x 20 cm. De stemmingslamp is 42 cm hoog en van chique porselein. Deze unieke designlamp wordt met een kabel- waaraan zich een aan en uitschakelaar bevindt- van 1-8 m lengte geleverd. Een lichtbron met fitting E27 en maximaal 60 W is voor deze tafellamp geschikt. Als gouden highlight is de elegante porseleinen lamp in elke ruimte de blikvanger en brengt een rustige en ontspannende atmosfeer.Details-Materiaal- porseleinOverig materiaal- kunstzijde Materiaal samenstelling- 100- Kunstzijde Gewicht- 6 kg Montage- Gedeeltelijke montage vereist Meegeleverd- 1 x Tafellamp- Gloeilamp niet inbegrepenHoogte- 42 cmEigenschappen- Ideaal voor alle woon en werkplekken- Hoge kwaliteit- Decoratief en functioneel- Elegant design- Makkelijke een persoons montageOverige informatie- De lamp is geschikt voor gloeilampen van efficientieklasse A tot E- op een schaal van A (de meest energiezuinige) tot E (de minst energiezuinige). Geschikt voor LED - halogeen en spaarlampen.- Elke verandering in de lengte van de kabel dient door een electricien te worden uitgevoerd.Vormen- CilindervormBreedte- 34 cmSoort- TafellampStijl- TraditioneelAlgemene kleuren- BeigeSchaduw- ZandbeigeHoofdmateriaal- porseleinFitting- E27- Max. 60WKabellengte- 180 cmSpanning- 220 240 V (50Hz) W

Vertrouwd online winkelen

  •  Scherpe prijzen
  •  24/7 bereikbaar
  •  Snel én goed bezorgd
  •  Breed assortiment

Product specificaties

  • Kleur:
  • Bruin, Goud
  • EAN-Code:
  • 7081454157055