Afbeelding inzoomen
Amp tafellamp goud groen
Amp Table Lamp tafellamp
Amp Table Lamp tafellamp goudgroen
Amp Table Lamp tafellamp

Amp Table Lamp Tafellamp

door 

Normann copenhagen

, bekijk alle Normann copenhagen

Tafellampen

160.-200.00
-20%
geef als eerste je waardering

Beschrijving

De Amp tafellamp van Normann Copenhagen is onderdeel van de Amp serie. De Amp lampenserie heeft een nostalgische uitstraling met een mooie hedendaagse vormgeving. De lampen zijn voorzien van een getint glazen lampenkap dat een bijzonder en behaaglijk licht genereert. De fitting van de lampen zijn gemaakt van gekleurd marmer dat zorgt voor zowel een klassieke als moderne uitstraling. De combinatie van deze bijzondere materialen maken de lampen een bijzondere en unieke toevoeging voor verschillende soorten interieur. De Amp tafellamp heeft een goud getinte lampenkap met een groen gekleurde marmeren voet. Naast deze goud groene uitvoering is de tafellamp ook te verkrijgen in een zwarte en een witte uitvoering. Daarnaast is de Amp ook verkrijgbaar als hanglamp en als kroonluchter. Evenals de tafellampen zijn deze voorzien van dezelfde unieke kenmerken en eigenschappen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Klassiek design. Onderdeel van de Amp serie. Ontworpen door Simon Legald. Getint glazen lampenkap. Verzwaarde voet vervaardigd uit marmer. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Exclusief lichtbron- deze is optioneel bij te bestellen.
0/2
De Normann Copenhagen Amp tafellamp heeft een diameter van 14 centimeter en een hoogte van 26-5 centimeter. De lamp is gemaakt van glas en marmer. De aan -uitschakelaar zit op het snoer dat een lengte heeft van 200 centimeter. Deze lamp is leverbaar in drie kleurvarianten-Goudkleurige diffuser met groene marmeren fitting en groen snoerDonkergrijze diffuser met zwarte marmeren fitting en zwart snoerWitte diffuser met witte fitting en wit snoerNaast een tafellamp zijn er ook twee hanglampen leverbaar.
1/2
Bestel nu uw Normann Copenhagen Amp Table Lamp tafellamp goud-groen voor 200.00 EUR op Flinders.nl- De Normann Copenhagen Amp tafellamp heeft een diameter van 14 centimeter en een hoogte van 26-5 centimeter. De lamp is gemaakt van glas en marmer. De aan -uitschakelaar zit op het snoer dat een lengte heeft van 200 centimeter. Deze lamp is leverbaar in drie kleurvarianten- Goudkleurige diffuser met groene marmeren fitting en groen snoer Donkergrijze diffuser met zwarte marmeren fitting en zwart snoer Witte diffuser met witte fitting en wit snoer Naast een tafellamp zijn er ook twee

Vertrouwd online winkelen

  •  Scherpe prijzen
  •  24/7 bereikbaar
  •  Snel én goed bezorgd
  •  Breed assortiment

Product specificaties

  • Kleur:
  • Groen
  • EAN-Code:
  • 5712396001176