LivingFurn Eettafel Elias 180 x 90cm - Hout

LivingFurn Eettafel Elias 180 x 90cm - Hout

€579.00
Product bekijken
Livingfurn Eettafel Elias: het perfecte meubelstuk voor een stijlvol interieur met een natuurlijke look. Gemaakt van gelakt mangohout met een donkere kleur en leverbaar in 3 verschillende afmetingen. Creëer een mooi contrast in je eethoek met deze eettafel.

Eettafels van Livingfurn

Het Nederlandse merk Livingfurn is in 1998 opgericht als groothandel op het gebied van meubelen voor binnen en buiten. Collecties van het merk Livingfurn zijn te herkennen door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen zoals hout en staal. Daarnaast onderscheidt de collectie zich dankzij zijn strakke vormgeving en sprekende lijnenspel. Het gebruik van hout geeft het interieur een warme uitstraling.
Meer bekijken van Livingfurn.

Product specificaties

EAN 7439612618601
Levering Levering verwacht vanaf 6 juni 2024
Merk Livingfurn
Kleur Hout
Categorie Eettafels
Design Hunter: De meest complete online winkel voor designmeubels

Meer informatie over dit product

Livingfurn Eettafel Elias Houd jij van een interieur met een natuurlijke look? Tafel dan lekker na aan eettafel 'Elias'. De eettafel is gemaakt van mangohout dat is gelakt. Hierdoor beschadigd het hout minder snel. Omdat zowel het blad als de poten van hetzelfde materiaal zijn heeft de eettafel uit de collectie van Livingfurn een retro look. Het donkere hout staat prachtig in een wat klassieker interieur, maar ook in een moderne woonstijl misstaat de tafel zeker niet. Zeker als je er eetkamerstoelen omheen plaatst met een moderne look. Ga bijvoorbeeld voor kuipstoelen met een bouclé bekleding in een lichte kleur. Je creëert zo een mooi contrast in je eethoek. Leverbaar in 3 verschillende afmetingen: * 220 x 100 cm * 180 x 90 cm * 200 x 100 cm Eigenschappen: * Merk: Livingfurn * Materiaal: Gelakt mangohout * Lengte: 180 cm * Breedte: 90 cm * Hoogte: 76 cm
Livingfurn Eettafel Elias - Hout Livingfurn

Eettafel Elias - Hout

€579.00
Livingfurn Ronde Eettafel Elias Mangohout, 120cm - Bruin Livingfurn

Ronde Eettafel Elias Mangohout, 120cm - Bruin

€539.00
Livingfurn - Eetkamertafel Elias Round 120cm - Mangohout Livingfurn

- Eetkamertafel Elias Round 120cm - Mangohout

€539.00