Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Checkers Charm

Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Checkers Charm

€254.15 €299.00
Product bekijken
De Hofu Slide Gold eetkamerstoel van Jesper Home is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol en duurzaam. Het robuuste en stabiele design zorgt voor een tijdloze uitstraling. De zitting is bekleed met hoogwaardig polyester in een grove weving, wat zorgt voor een diepe kleur en een rustige uitstraling. Met de keuze uit verschillende kleuren en onderstellen, zoals een draaibare kruispoot of een smaller onderstel, kun je de stoel volledig naar eigen wens samenstellen. De stoel is eenvoudig te monteren en heeft een zithoogte van 48 cm en een draagkracht van maximaal 130 kg. Creëer de perfecte eetkamerstoel met de Hofu Slide Gold van Jesper Home. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Eetkamerstoelen van Jesper Home

Jesper Home haalt inspiratie uit iconische designs en prachtige materialen, maar vooral uit zitmomenten.. van heerlijk natafelen, tot bijkomen na een dag werken. Voor al die momenten heeft Jesper Home een stukje zitgenot. Altijd in combinatie met schoonheid en comfort zorgt het voor jouw perfecte zitmoment!
Meer bekijken van Jesper Home.

Product specificaties

EAN 7446000464436
Levering Op voorraad. Levertijd: 3-6 werkdagen
Merk Jesper Home
Kleur Grijs
Categorie Eetkamerstoelen
Design Hunter: De meest complete online winkel voor designmeubels

Meer informatie over dit product

Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold De Hofu eetkamerstoel zit heerlijk en heeft een rustige, basic look. Een robuust en stabiel design kenmerkt deze stoel van Jesper Home. Eén ding is zeker: je raakt er niet snel op uitgekeken. De zitting van de Hofu is bekleed met een hoogwaardige polyester stof in een grove weving. Deze weving zorgt ervoor dat dde stoel een mooie diepte krijgt, welke kleur je ook kiest. De naturel kleuren brengen rust aan je eettafel en zijn prachtig te combineren met alle stijlen tafels. Kies uit een van de vele modellen en kleuren onderstellen en creeër zo je eigen perfecte eetkamerstoel. Ga voor een robuuste, draaibare kruispoot of voor een wat smaller onderstel. Alle onderstellen zijn gemaakt van metaal en zijn makkelijk te monteren onder de zitting. Schuif de eetkamerstoel van jouw keuze binnenkort aan je eettafel en zit urenlang heerlijk. Leverbaar in 6 verschillende kleuren: * Checkers Charm * Potters Clay * Wild Walnut * Violet Daisy * French Toast * Enoki Eigenschappen: * Merk: Jesper Home * Materiaal: Poten: metaal, zitting: polyester * Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten * Hoogte armleuning: 63 cm * Zithoogte: 48 cm * Zitdiepte: 43.5 cm * Breedte: 59 cm * Diepte: 59 cm * Hoogte: 82 cm * Maximum belastbaar gewicht: 130
Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Wild Walnut Jesper Home

Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Wild Walnut

€254.15 €299.00 15% korting
Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold Jesper Home

Eetkamerstoel Hofu Slide Gold

€254.15 €299.00 15% korting
Jesper Home Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Potters Clay Jesper Home

Eetkamerstoel Hofu Slide Gold - Potters Clay

€254.15 €299.00 15% korting