Afbeelding inzoomen
Kluis nachtkastje steelgrey geborsteld
Kluis Nachtkastje Steelgrey Geborsteld fsc
Kluis nachtkastje donkergrijs

Kluis Nachtkastje Steelgrey Geborsteld Fsc

door 

Woood

, bekijk alle Woood

Bedden

79.95
geef als eerste je waardering

Beschrijving

Massief grenen nachtkastje met metalen kluisgreep en lockerelementen in het deurtje. Het kastje heeft een ideale maat voor naast het bed- is gespoten in de stoere kleur donkergrijs en heeft een geborstelde afwerking. Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage instructie. Het deurtje kan rechtsdraaiend en linkdraaiend gemonteerd worden. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden- kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek-Type kast- Nachtkastjes Materiaal- FSC Hout Kleur- Grijs Hoogte- 63-5 cm Breedte- 37 cm Lengte- 35 cm Merk- Woood Montage- Dit product vereist montage Woonstijl- Design Aantal deuren- 1 deur
0/2
Massief grenen nachtkastje met metalen kluisgreep en lockerelementen in het deurtje. Het kastje heeft een ideale maat voor naast het bed- is gespoten in de stoere kleur donkergrijs en heeft een geborstelde afwerking. Dit artikel wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage instructie. Het deurtje kan rechtsdraaiend en linkdraaiend gemonteerd worden. GEBORSTELD HOUT Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden- kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek- Afmeting- 63.5x37x35 cm Kleur- Steel Grey Materiaal- Grenen (geborsteld)
1/2
Het Kluis nachtkastje is onderdeel van een reeks kwalitatieve Woood producten. Het Kluis nachtkastje van Woood heeft een bekend ontwerp wat gelijk doet denken aan de ouderwetse stalen kluiskasten of lockers die veel terug te vinden waren in kleedkamers van sportscholen of zwembaden. Het design heeft een compleet nieuwe en frisse tint gekregen- mede dankzij het gebruik van geborsteld hout wat de nerven en noesten accentueert. Dit maakt ieder exemplaar uniek en geeft het hout een vintage look met een mooie doorleefde uitstraling. Tevens is het Kluis nachtkastje verkrijgbaar met een lichtgrijze afwerking. Klassiek design. Unieke uitstraling dankzij de geaccentueerde afwerking. Gemaakt van geborsteld grenenhout. Dit product vereist montage. Deurtje is links en rechts te monteren.

Vertrouwd online winkelen

 •  Scherpe prijzen
 •  24/7 bereikbaar
 •  Snel én goed bezorgd
 •  Breed assortiment

Product specificaties

 • Kleur:
 • Geel
 • Afmetingen:
 • N.v.t.
 • Levertijd:
 • 1-5 werkdagen
 • EAN-Code:
 • 8714713046126