BePureHome Lounge Fauteuil Vogue Rechts, Velvet

€ 399,-

  • gratis bezorging: kies zelf je bezorgdag
  • betaal vooraf, achteraf of in 3 termijnen
  • 30 dagen niet goed, geld terug
Productomschrijving
  • Compacte lounge fauteuil met uniek design
  • Verkrijgbaar als linker- en rechtervariant
  • Mosterdgele velvet (100% polyester)
  • Afmetingen: H 68 cm x B 110 cm x D 65 cm

Compacte luxe, een heerlijke zitplaats voor een kop koffie en een goed boek. De populaire Vogue serie is uitgebreid met een speelse lounge fauteuil. De Vogue serie, van het Nederlandse merk BePureHome, staat bekend om haar ultiem hoge zitcomfort en luxueuze stofopties. Bij deze lounge fauteuil is dat niet anders, kies jij voor één van de zachte velvets, een bouclé of een stoere lederlook?

Materiaal

Onze Voquar velvet bestaat uit 100% polyester en heeft een luxueuze kwaliteit. Deze fluwelen stof heeft een luxe, matte uitstraling. Het materiaal is zeer geschikt voor intensief gebruik (Martindale 90.000). Naast het stijlvolle design blijft de velvet stof lang mooi. De velvet stof zal niet snel pillen en is kleurvast. De stof is, tot verrassing van velen, een zeer gemakkelijke stof om te onderhouden. Het onderstel van de Vogue lounge fauteuil is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het frame van de zitting is opgebouwd uit een combinatie van spaanplaat en multiplex. De zitting bevat elastische riemen en een T3542 foam wat zorgt voor een iets stevig zitcomfort wat urenlang een comfortabele zitplaats verzorgt. De rugleuning is gevuld met een T2120 foam.

Afmetingen

De Vogue lounge fauteuil heeft een totale hoogte van 68 cm, de totale breedte is 110 cm en de diepte meet 65 cm. De zithoogte is 43 cm en zitdiepte 54 cm. De rugleuning loopt aan één zijde speels door in een enkele zijleuning, dit maakt de zitbreedte 103 cm breed. De rugleuning is vanaf de zitting gemeten 68 cm hoog, wat zorgt voor een goede ondersteuning. De vier poten hebben elk een hoogte van 23 cm en een doorsnede van 2 cm. De Vogue lounge fauteuil heeft een maximale draagkracht van 180 kg.

Onderhoud

Kleine vlekken kunnen gemakkelijk deppend met een absorberende doek worden verwijderd. Grotere vlekken kunnen met een mild schoonmaakmiddel en een microvezel doekje prima verwijderd worden. Gebruik eventueel een föhn om de vlek versneld te drogen. Houd daarbij wel genoeg afstand zodat de stof niet verbrandt. Daarna kan de stof geborsteld worden met een fluweel borstel. Deze borstel is erg goed voor wekelijks onderhoud. Impregneren wordt afgeraden. Indien dit toch nodig wordt geacht is dit voor eigen risico.

Levering

De lounge fauteuil wordt in één pakket geleverd. De poten zijn eenvoudig zelf te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten (2 cm rond), dit voorkomt beschadigingen.

Tip: bescherm je nieuwe fauteuil met 3 jaar vlekgarantie

All In House is een verzorgingsset om je nieuwe fauteuil in topconditie te houden. Krijg je een vlek er toch niet uit? Dan wordt het kosteloos, bij je thuis, professioneel gereinigd.

All In House Vlekken en constructieservice 3 Jaar garantie, Textiel Kit, Voor 2 eetkamerstoelen / barkrukken of 1 fauteuil
€ 34,95
per fauteuil
in winkelwagen
Specificaties
Merk: Be Pure Home
Materiaal: Velvet (100% polyester) en metalen poten
Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
Hoogte rugleuning: 25 cm
Zithoogte: 43 cm
Zitbreedte: 103 cm
Zitdiepte: 54 cm
Breedte: 110 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 68 cm
Draaibaar: Niet draaibaar
Aanwezig in de Concept Store? Nee, dit artikel is niet aanwezig in onze Concept Store.
Je kunt gebruik maken van onze 30 dagen bedenktermijn.
Reviews
Betaling
Bezorging
2 jaar garantie