Design Commodes kopen? Bekijk alles op Design Hunter

Commodes

Prijs

Design Commodes

Bent je op zoek naar een kinder commode voor je pas gerenoveerde kinderkamer? Design Hunter heeft diverse commodes en meubels verzameld van verschillende topmerken. Hierdoor zijn kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Commodes zijn ook handig voor ouders om babybenodigdheden zoals luiers en lotion op te bergen, en bieden ook een oppervlak om de luiers van je baby te verschonen.

Design commode

Hoewel een commode voornamelijk wordt gebruikt om babyluiers te verschonen, betekent dit niet dat het niet trendy kan zijn. Een chique commode die past bij het thema en de kleur van de slaapkamer is altijd leuk om naar te kijken. Bekijk onze collectie design commodes, zoals Bopita Anna commode, of Wood kindermeubelen. Leeg een doek om het oppervlak te bedekken dat zacht is voor je babyhuidje.

Verschillende commodes design

Wil je een commode die er eenvoudig uitziet met Scandinavische stijl? Of heb je liever een klassieke shabby chic stijl? Maak je geen zorgen, Design Hunter heeft het allemaal voor je. Ook heb je keuze uit verschillende aantallen lades voor je opbergruimte, zoals commodes met 3 lades of 4 lades.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang updates en exclusieve acties en kortingen. Afmelden is op ieder moment mogelijk.

iDealVisaMastercardAmerican Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V