Boxsprings

Categorieen

Verschillende soorten Boxsprings bij Design Hunter

Boxspring bestaat meestal uit een stevig houten frame bedekt met stof en veren. Meestal wordt de boxspring bovenop een houten of metalen bedframe geplaatst dat op de grond zit en als beugel fungeert. Boxspring kan de hoogte van de matras verhogen, waardoor het gemakkelijker wordt om in en uit bed te komen, schokken op te vangen en slijtage aan de matras te verminderen, en om een vlakke en stevige structuur te creƫren waar de matras op kan liggen. Combineer met nachtkasten om jouw slaapkamerlook compleet te maken.

Design Boxspring

Ontbijten in een Boxspring-bed, opgaan in de laatste bladzijden van je thriller of in slaap vallen met de geur van fris beddengoed ... Droom je liever, strek je uit en draai je nog een keer om, of spring je fris uit bed in de ochtend? Onze Design Boxspring is mogelijk de beste plek om te ontspannen en een goede nachtrust te hebben. Check onze Boxspring Kunstleer of Boxspring Stof om te zien welke een die bij jou past.

Luxe investering voor jouw slaapkamer

Boxspring is uitgevonden in de late 19e eeuw. Het was bedoeld om matrassen veerkrachtiger te maken. Over het algemeen is de gemiddelde levensduur van een boxspring 20 tot 25 jaar. De exacte levensduur hangt af van verschillende factoren, waaronder de mate waarin je jouw bed onderhoudt en schoonmaakt. Regelmatig schoonmaken en draaien van de matras en topper is een voorwaarde om de optimale levensduur te bereiken. Dat gezegd hebbende, is boxspring zeker een goede investering voor jouw slaapkamer.