Spelregels Kopen via Desighunter.nl

(versie 01 oktober 2020)

Dit zijn onze spelregels. Deze regels geven aan hoe https://www.designhunter.nl werkt. Wij willen hiermee duidelijk aan je maken hoe designhunter.nl werkt en wat je van ons kan verwachten als je een artikel koopt via ons platform bij een Direct Partner of een bestelling plaatst bij een Affiliate Partner.

Artikelen: artikelen waaronder begrepen meubels, verlichting en accessoires die wij op het Platform te koop aanbieden namens een Directe Partner.

Affiliate Partner: een externe aanbieder van Artikelen die je kan kopen via de externe e-commerce omgeving van de aanbieder.

Je, jij of jouw: de consument die via het Internet het Platform bezoek of de consument die via het Platform een Koopovereenkomst heeft gesloten met de Directe Partner.

Koopovereenkomst: de koopovereenkomst voor een Artikel die door onze bemiddeling tot stand komt tussen jou en een Directe Partner.

Platform: het e-commerce platform dat je kan bezoeken via de url http://www.designhunter.nl/.

Directe Partner: een aanbieder van Artikelen die je kan kopen via ons Platform.

Wij of ons: TBBA B.V. Keizersgracht 676 1017 ET Amsterdam geregistreerd in het handelsregister van de KvK onder nummer 74514199.

Spelregels:

  • Op ons Platform tonen wij advertenties aan je voor Artikelen. Artikelen worden aangeboden door Directe Partners en door Affiliate Partners. Bij ieder Artikel staat of het wordt aangeboden namens een Directe Partner en of een Affiliate Partner.
  • Artikelen van Directe Partners koop je direct via ons Platform. Iedere Koopovereenkomst met een Directe Partner komt direct tot stand tussen jou en de Directe Partner. Wij zijn geen partij bij deze overeenkomst en zullen dat ook nooit worden. Wij mogen wel namens de Directe Partner de koopprijs van een Artikel bij je innen. Op de iedere Koopovereenkomst zijn steeds de Algemene Verkoopvoorwaarden Designhunter.nl van toepassing.
  • Als je een Artikel van een Affiliate Partner wilt kopen dan tonen wij een link aan je naar de bestel pagina binnen de e-commerce omgeving van de Affiliate Partner. Klik je op de link die wij je aanbieden, dan verlaat je ons Platform en ga je door naar de e-commerce omgeving van de Affiliate Partner. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze e-commerce omgeving en de eventuele koopovereenkomst die je met de Affiliate Partner sluit.
  • Jij kan en mag de verkoopprijs van een Artikel niet betalen aan de Directe Partner. Uitsluitend wij mogen de verkoopprijs van een artikel bij je innen. De Directe Partner mag dat niet.
  • Wij verwachten altijd dat je alle informatie die wij nodig hebben om een bestelling te kunnen verwerken correct en volledig op onze site invult.
  • Wij zijn niet verplicht om iedere bestelling voor een Artikel van een Directe Partner te verwerken of kunnen aan je bestelling voorwaarden verbinden.
  • Bij vragen en/of klachten over Artikelen moet je altijd rechtstreeks contact opnemen met de Directe Partner of Affiliate Partner. Je kan ons niet aanspreken als een Directe Partner of Affiliate Partner zijn afspraken niet nakomt of een ondeugdelijk Artikel levert. Als het gaat om een Directe Partner doen wij natuurlijk wel ons best om te zorgen dat de Directe Partner een vraag snel beantwoordt of een klacht binnen een redelijke termijn voor je oplost.
  • Wij communiceren altijd via e-mail. Hou dus je e-mail in de gaten zodat je op tijd op de hoogte bent van door ons of de Directe Partner aan jou verstuurde informatie.
  • Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat meestal ook zo. Fouten kunnen altijd voorkomen. Als die fout redelijkerwijs duidelijk voor je zou moeten zijn dan kan je ons daar niet op aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan een bank van 1 EURO in plaats van EURO 1.000, -.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Populaire Categorieën

StoelenBankenKastenTafelsBedden

Je kunt ons vinden op

iDeal
Visa
Mastercard
American Express

Gebruik van deze site, als onderdeel van Design Hunter, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

© TBBA B.V